DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x

Programma Design your love life

Ontdek hoe ook jij vanuit kracht en vrijheid (weer) voluit voor een nieuwe relatie kunt kiezen!

Je hebt in je leven geleerd je aan te passen aan wat de omgeving van je verlangt. Hierdoor heb je een deel van jezelf buitengesloten, dit omwille van de goedkeuring van anderen. Hierdoor laat je bewust en onbewust maar een deel van jezelf zien. Hoe meer je bent afgewezen hoe dikker je schild is geworden. Durf jij jezelf helemaal te laten zien? Ook je minder mooie kant? Jezelf accepteren geeft je een bijna magische kracht en vrijheid. En juist die kracht en vrijheid maakt dat iemand verliefd op je wordt! Zo simpel is het…

Loop jij tegen het volgende aan:

 • Heb je hoge verwachtingen waardoor ruimte voor spontaniteit en jezelf-zijn verloren gaat?
 • Heb je al veel zelfinzicht gecreëerd maar kan je al dat weten niet omzetten in daadwerkelijke actie die leidt tot verandering?
 • Geloof je niet meer zo in (internet)daten?
 • Ben je bang om opnieuw afgewezen te worden?
 • Val je steeds op de verkeerde partner en weet je niet hoe je dat kan veranderen?
 • Geloof je niet meer dat jij de juiste überhaupt nog tegen zult komen?
 • Voel je je regelmatig eenzaam?
 • Wil je voorlopig eerst eens bij jezelf komen, en dus (even) geen relatie?

Als een van bovenstaande zaken op jou van toepassing is, neem dan even de tijd om verder te lezen.

 

Herken jij jezelf in één van onderstaande situaties?

 • Iedereen denkt dat jij het als single wel lekker voor elkaar hebt, je geniet van je vrijheid, maar toch knaagt er iets op de achtergrond, je wilt stiekem toch liever je leven delen met een leuke partner. Maar ondertussen doe jij het allemaal alleen en daar ben je best trots op, maar tegelijk voel je dat je eigenlijk alles alleen doet omdat je bang bent om weer gekwetst te worden. Jij houdt daarom de boot af.
 • Het internet-daten gaat je steeds beter af, maar de dates op zich verlopen zo stroef dat je telkens teleurgesteld weer naar huis gaat. Waarom kan ik nou niet eens gewoon ontspannen een date instappen in plaats van zo onzeker en gespannen te zijn dat ik geen gespreksstof kan vinden?
 • Je hebt alles al zo’n beetje geprobeerd; de kroeg, feestjes, internet-daten, single cafés, misschien zelfs een relatiebemiddelingsbureau, maar alles zonder resultaat. Het heeft je niet gegeven wat je het liefste wilt, namelijk een leuke partner waar je jouw leven mee kan delen. Je wilt die cirkel doorbreken maar vraagt jezelf af hoe. Je bent immers weer begonnen met daten om een leuke tijd tegemoet te gaan, niet om aan jezelf te gaan twijfelen en je steeds vaker af te moeten vragen waarom het steeds maar niet lukt, dat frustreert je.
 • Je wilt graag een partner, maar je loopt keer op keer de verkeerde tegen het lijf. Val jij op foute types, en waarom? Ligt het nu aan mij of hoe zit het? Al deze vragen passeren regelmatig de revue in je hoofd, je wordt er onrustig van en daar baal je van.
 • Je bent het daten beu. Telkens teleurgesteld na een date alleen thuis komen breekt je op, bovendien wordt je er nog onzekerder van en daar voel je je niet prettig bij. Wat is dat toch steeds met die mannen/vrouwen? Bestaat “de ware” voor mij eigenlijk wel? Deze vraag stel jij jezelf steeds vaker.

 

Hoe zou het zijn als …

.je een relatie hebt waarin passie, respect en liefde samen gaan, zodat je kunt ervaren dat jij, los van je verleden, weer voluit en met vertrouwen kunt leven!

….je een leuke vriend(in) vindt waar jij je helemaal goed bij voelt, zodat je heerlijk kunt stoppen met al dat “date gedoe” en je eindelijk jouw tijd kan aanvullen met hem/haar en de dingen die jij zelf graag nog wilt verwezenlijken in je leven. Dat je ook niet meer alles alleen hoeft te beslissen en heerlijk op zondag ochtend wakker worden naast de man of vrouw van jouw wensen.

.je enorm veel plezier aan het volgen van dit programma zou beleven, omdat je gewoon op een vertrouwde leuke manier meer inzicht in jezelf en je aanpak krijgt. Waar niet uitgegaan wordt van zware zweverige problemen, maar werkt vanuit het inspireren van mensen en daar word je vanzelf blij van.

Ikgeloof dat het voor iedereen mogelijk is om met meer zelfvertrouwen en inspiratie die geweldige relatie te vinden waarin je jezelf kunt zijn. Je kunt zelf heel veel doen om jouw toekomst wensen waar te maken. Graag help ik je daarbij met mijn kennis en ervaring.

Gun jezelf een prima advies, waarin ik je help het beste uit jezelf te halen, zodat je jouw toekomstige partner en geluk vindt! Samen maken we een persoonlijk voor jou op maat gemaakt plan om jouw verwachtingen en wensen te verwezenlijken.

 

Mijn geregistreerd partnerschap met Rene is een groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning.relatiegeluk

Ik heb mijzelf in de workshops terug gevonden voor “wie ik werkelijk ben”, en op die manier mijzelf een nieuwe kans gegeven om te mogen genieten van geluk. Dat is het grootste cadeau dat ik mijzelf ooit heb geven.

Ik heb altijd gedacht dat ik lastig was, en van daaruit trok ik mannen/mensen aan die dat ook bevestigde. Ik heb in de workshops mogen ontdekken dat het tegendeel waar is, en vanuit die nieuwe overtuiging mag ik nu ervaren dat je van het leven krijgt wat je jezelf waard vindt. Ik ben nu omringt met mensen die mij waarderen voor wie ik werkelijk ben.

Tijdens de eerste drie modules wou ik alleen maar met mijzelf bezig zij om mijn verleden leren los te laten, en die vrouw naar boven te laten komen die ik werkelijk ben. In de vierde module heb ik me kunnen voorbereiden op de komst van mijn gelijkwaardige partner (relatiegeluk), ik voelde dat ik er klaar voor was, drie weken later ontmoeten ik Rene..

Petra Laurensen, Kaatsheuvel

 

Het programma kent 4 stappen/modules en ziet er als volgt uit: Tijdens de 1-op-1 sessies leer je hoe je jouw ongewenste patronen in de liefde kunt ombuigen naar nieuwe wenselijke patronen. Aan de hand van een aantal modellen leg ik je uit hoe we verstrikt raken in onze patronen uit het verleden. Je ervaart wat er voor nodig is om met rust in je hoofd weer voluit te kiezen voor jouw relatiegeluk.

Bij aanmelding stuur ik je een korte opdracht die een kwartier van je tijd kost. Zo kunnen wij ons beide goed voorbereiden op de eerste sessie. Aan het eind van elke sessies krijg je een uitdraai mee, en een paar korte opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. We bespreken samen of we de sessies, wekelijks of twee wekelijks inzetten.

Niet iedereen volgt alle modules om het verschil te maken in hun liefdesleven, het hangt sterk af van je wensen en groei. Vanuit ervaring blijkt dat klanten al een verschuiving ervaren na de eerste module. Mijn advies is dan ook om het stap voor stap te bekijken.

Vorm: 1-op-1 coaching

Locatie: Horalaan 165, 6721KM in Bennekom

Tijdsduur: per module, 2 sessies van 5 kwartier per sessie (naar gelang de situatie)

Kosten per module :  € 187,00

De prijs is inclusief  BTW en werkmap

 

Omschrijving van de modules:

 • Module 1 De ingang naar werkelijke liefde: Je krijgt het heldere antwoord op je vraag, waarom je in jouw liefdesleven (tot nu toe) niet hebt gekregen waar je zo naar verlangt. Hoe je ego je saboteert om werkelijke liefde in je leven te ervaren, zodat je oude patronen kunt ombuigen naar nieuw gewenste patronen in de liefde.
 • Module 2 Gewenste resultaat in de liefde: Je ontdekt welke verwachtingen en resultaten je nastreeft in je liefdesleven die je steeds teleurstellen. Je leert hoe je  dit kunt ombuigen, waardoor je geluk in de liefde kunt ervaren. Daarnaast krijg je helder welke patronen (gekozen rollen) je in de weg staan in je liefdesleven.
 • Module 3 Transformeer jezelf naar een liefdevol leven: Je leert hoe jij, door krachtig te communiceren/delen, het (complete) verschil kunt maken in jouw (liefdes)leven, en dat van anderen. Hierdoor kun jij ook met gemak het kaf van het koren scheiden bij mannen/vrouwen. Zo bepaal jij welke weg te gaan, en niet de omstandigheden.
 • Module 4 Creëer je relatiegeluk: Je gaat je toekomst creëren vanuit jouw missie. Je werkt vanuit het principe dat het leven je geeft waar je zelf om vraagt. Zo ben je in staat om voluit jouw relatiegeluk te “bestellen”.

Gratis screening-sessie: Voor het aanmelden van de coaching plan ik een gratis (telefonische) screening-sessie met je in waarin je de gelegenheid krijgt vragen te stellen, en te onderzoeken of de coaching echt bij je past. Dit gesprek duurt ongeveer 30/45 minuten en verplicht je tot niets.

Reserveer je plek  door het aanmeldformulier in te vullen, je krijgt binnen twee werkdagen antwoord met een aantal opties om de screening-sessie in te plannen. Mocht je een vraag hebben stuur dan een mail naar kimhartgers@ziyit.nl

Ik verheug me erop om van je te horen.


Opeens krijg ik veel aandacht van vrouwen! leuke mannen

Ik straal kennelijk iets anders uit, ogen zijn dus toch de spiegel van de ziel. Mijn omgeving merkte ook al op dat er een verandering in mij plaats heeft gevonden, dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en gemakkelijk kan communiceren.

Eerst dacht ik dat de wereld om mij heen verandert was, nu weet ik dat ik het zelf ben waar de wereld anders op reageert.

Door de coaching ervaar ik eindelijk de vrijheid om een vrouw aan te durven spreken, ik heb de juiste tools in handen gekregen om aan het roer van mijn schip te staan. Ik mag mijzelf zijn, en laten zien. Dit heeft ook geresulteerd in een mooi gesprek met mijn ex-vrouw, en ik ervaar voor het eerst dat ik hierdoor vrijheid voel om te mogen kiezen voor mijn toekomst.

Ik werk momenteel de 4e module “creëer je relatiegeluk”uit met Kim.

Jan van Esch 

 

Kim Hartgers
Singlecoach