DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x

Aanpak single coaching

Creëer met single coaching  je eigen relatiegeluk, meer innerlijke rust, respect en voldoening!

Voor je besluit te investeren in jezelf wil je natuurlijk wel weten wat single coaching je oplevert. Lees op deze pagina welke resultaten je kunt verwachten van mijn single coaching,  mijn uitgangspunten in de begeleiding, mijn aanpak, werkwijze en wat mij anders maakt dan andere single coaches.

Ik help je het volgende te bereiken:

Je geniet van de relatie die je zelf hebt gecreëerd, waarin je verder mag groeien in het ervaren wat werkelijke liefde inhoudt. Je bent content dat jij jezelf terug hebt gevonden voor die mooie vrouw die je werkelijk bent, en je weet heel goed dat jij daardoor de aantrekkingskracht voor je gelijkwaardige partner zelf hebt gecreëerd.

Je kunt met gemak jouw dilemma’s trotseren. Je hebt een basissysteem dat je telkens kunt inzetten om juist je onzekerheid/problemen te gebruiken voor alles wat mogelijk is in je leven. Je hebt de essentiële basis van houden van jezelf door, en dat geeft je rust en de opening naar werkelijke liefde

Je staat er, door de relatie, niet meer alleen voor en hebt veel meer tijd voor jezelf. Door deze verbinding komt er letterlijk meer tijd en geld vrij voor jezelf, je sociale contacten en je persoonlijke ontwikkeling. Dit levert je veel ontspanning en rust op.

Jouw verlangen naar delen van ervaring, intimiteit en samen ontspannen wordt bevredigd.  Het geeft je energie en vervulling, terwijl je daarnaast ook nog eens echt aan jezelf toe komt.

Je beleeft enorm veel plezier aan het leren van liefdesvaardigheden tijdens de single coaching. Je gebruikt volop je intuïtie, gevoel en creativiteit bij het leren van de theorie en de vaardigheden. Je ervaart alle ruimte om het op jouw eigen manier te doen. Het geeft je energie en zelfvertrouwen. Je motivatie groeit iedere dag, want alles wat je doet resulteert in meer liefde, zelfvertrouwen en voldoening.

 

Door de workshop module 1 heb ik, binnen mijn huidige prille relatie al ontzettend veel kunnen delen en mogen ontvangen, dat is voor mij van onschatbare waarde. Eveline 125

Dit heeft al gezorgd voor veel mooie en bijzondere momenten samen met deze fantastische man die mijn leven in is gestapt.

Tijdens de gratis screening-sessie met Kim, en werd mij al heel snel (pijnlijk) duidelijk dat echte liefde ontvangen (en dus ook geven) een bijna onmogelijke taak voor me was.  Ik begon mij te realiseren dat er iets moest veranderen om in de toekomst te kunnen genieten en om daadwerkelijk open te kunnen staan voor geluk. Dat was mijn reden om me aan te melden voor de 1e module van de workshop “Design your love life”.

Direct na de eerste module ging er al een wereld voor me open. Ik heb ervaren dat de workshop mij zoveel inzichten geeft dat er nu al veranderingen optreden op allerlei gebieden in mijn leven. Zo verloopt , buiten het grote verschil in mijn liefdesleven, ook het contact met mijn kinderen heel anders, en merk ik dat ik op het werk veel beter functioneer. Waar ik vroeger handelde vanuit de wetenschap dat  -wat ik deed- nooit goed genoeg was, sta ik nu in mijn kracht en straal dat ook uit.

Eveline Groenewegen, Zoetermeer

 

Mijn uitgangspunten in de begeleiding

werkwijze 1 150Houden van een ander begint altijd bij jezelf. Houden van je eigen plussen en minnen geeft een gedegen fundament om werkelijke liefde te begrijpen, en toe te durven laten in je leven. Ik leer je hoe je eenvoudig keer op keer jezelf kunt transformeren naar werkelijke kracht en liefde.

 

 

werkwijze 2 150

Leren om los te laten dat het verleden zich in je toekomst zal herhalen geeft je de ingang naar alles wat mogelijk is. Ik leer je, aan de hand van een eenvoudig schema, om je los te maken van je verleden, zodat je weer vol vertrouwen jouw toekomst kunt creëren.

 

 

 

werkwijze 3 150Voor liefde en respect hoeft een mens niet hard te werken. Jij mag stoppen om voor alles zo je best te moeten doen, jij verdient liefde en respect, simpelweg omdat je een unieke mooie vrouw bent. Ik leer je een methode die jou voor altijd van dit gegeven zal overtuigen, zodat je er ook naar kunt handelen.  

 

 

werkwijze 4 150Verkeerde partners trek je zelf aan. Dan is mijn waarheid alleen maar mooi, want dat betekent dat je het zelf ook kunt veranderen. Ik leer je, op een inspirerende manier hoe.

 

 

 

werkwijze 5 150Alles wat je aandacht geeft, dat leeft. Vaak krijgen onze negatieve ervaringen en daarbij horende overtuigingen  – en manier van handelen – alle aandacht in het hier en nu, waardoor singles in verwarring raken dat ze al dat negatieve zijn. Hierdoor krijgen ze – keer op keer – bevestigd dat ze uiteindelijk niet goed genoeg zijn, en dat alles niet écht werkt in hun (liefdes)leven. Dit transformeren is het meest krachtige waar ik mee werk met singles.

 

 

Je hebt iwerkwijze 6 150n je leven geleerd je aan te passen aan wat de omgeving van je verlangt. Hierdoor heb je een deel van jezelf buitengesloten, dit omwille van de goedkeuring van anderen. Hierdoor laat je bewust en onbewust maar een deel van jezelf zien. Hoe meer je bent afgewezen hoe dikker je schild is geworden. Ik leer je om jezelf te laten zien voor wie je werkelijk bent, om jezelf te accepteren. Dit geeft je een bijna magische kracht en vrijheid. En juist die kracht en vrijheid maakt dat iemand verliefd op je wordt! Zo simpel is het…

 

 

Toen ik het los heb gelaten dat liefde alles te maken heeft met de ander, kon ik aan mijzelf werken, en mijn gelijkwaardige partner werkelijk ontmoeten. gelijkwaardige partner

Mijn grootste doorbraak kreeg ik door het authentiek delen in de 3e module van de workshop. Met mijn uitgewerkte gesprek ben ik naar mijn ex gegaan, door het met hem te delen heb ik letterlijk een nieuwe start kunnen maken in mijn liefdesleven.

Dit heeft het mogelijk gemaakt om open en liefdevol in een gelijkwaardige nieuwe relatie te kunnen gaan staan. Ik geniet er van dat ik dit zelf kan creëren.

Door het inzicht in mijn denken, handel ik nu anders. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en ervaar dat juist dat – waar ik zo bang voor was – mijn liefdesleven heeft getransformeerd.

Marieke Toussaint, Veldhoven

 

Mijn werkwijze

Ik werk vanuit de ruimte dat er niets mis is. Een mens bestaat uit goed en fout, angst en liefde. Vervolgens gaan we, binnen die ruimte, onderzoeken wat we zoal fout doen waarom we de werkelijke liefde maar niet vinden. Zodat je jouw valkuilen en patronen vanuit liefde leert te ontdekken en gebruiken om jezelf te transformeren naar die mooie persoon wie je werkelijk bent.

Ik werk doelgericht om jouw liefdesleven te transformeren. Doelen stellen kunnen we allemaal, maar het gaat er echter om die interne doelen te behalen en uit te voeren waarmee jij het verschil kunt maken in je liefdesleven. Ik help hoe jij met gemak jouw innerlijke, en externe belemmeringen kunt verwerpen, zodat je kunt ervaren dat werkelijke liefde absoluut in jouw leven thuis hoort.

Ik maak investeren in jezelf en je liefdesleven simpel, inspirerend en leuk. Ik besteed veel aandacht aan de vormgeving van mijn single coaching, trainingen en workshops. Ik werk met mooie presentaties, plezierige en eenvoudige werkvormen. Ik maak zware kost licht, toegankelijk en begrijpelijk. Ik durf mijzelf, op alle gebieden kwetsbaar op te stellen en mijn gevoel in te zetten.

Ik hecht aan selfsupport. Daarom krijg je alle tools mee om na afloop van elke single coaching, training/workshop ook jezelf keer op keer te kunnen coachen, zodat je de vaardigheden die je leert je ook echt eigen maakt en ze zelfstandig kan toepassen.

 

Mijn geregistreerd partnerschap met Rene is een groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning.relatiegeluk

Ik heb mijzelf in de workshops terug gevonden voor “wie ik werkelijk ben”, en op die manier mijzelf een nieuwe kans gegeven om te mogen genieten van geluk. Dat is het grootste cadeau dat ik mijzelf ooit heb geven.

Ik heb altijd gedacht dat ik lastig was, en van daaruit trok ik mannen/mensen aan die dat ook bevestigde. Ik heb in de workshops mogen ontdekken dat het tegendeel waar is, en vanuit die nieuwe overtuiging mag ik nu ervaren dat je van het leven krijgt wat je jezelf waard vindt. Ik ben nu omringt met mensen die mij waarderen voor wie ik werkelijk ben.

Tijdens de eerste drie modules wou ik alleen maar met mijzelf bezig zij om mijn verleden leren los te laten, en die vrouw naar boven te laten komen wie ik werkelijk ben. In de vierde module heb ik me kunnen voorbereiden op de komst van mijn gelijkwaardige partner (relatiegeluk), ik voelde dat ik er klaar voor was, drie weken later ontmoette ik René.

Petra Laurensen, Kaatsheuvel

 

Wat maakt mij uniek?

Ik heb aantoonbaar werkzame transformatiemethoden succesvol gecombineerd met eigen werkwijzen vanuit mijn levenservaring. Ik ben wat ik coach, omdat ik zelf heb mogen ervaren dat alles wat niet stroomde in mijn leven – door zelfontwikkeling –  getransformeerd is naar alles wat mogelijk is. “De beste leermeesters hebben de diepste wonden”, en daar laat ik je van profiteren.

Ik zet volop mijn eigen kwetsbaarheid in om mijn klanten te adviseren. Ik kan van mijn klanten niet verwachten dat ze hun ziel blootleggen, als ik niets van mijzelf laat zien. Succesvol coachen is voor mij niet iemand wijzen op al z’n fouten. Ik maak ze namelijk zelf ook dagelijks! Als mijn klant inziet dat geluk niet afhankelijk is van perfect zijn, is dat waar ik blij van word.

Ik ben hooggevoelig, maar sta met beide benen op de grond. Mijn HSP zijn geeft me de opening naar mijn succes, zo heb ik extra “antennes” en registreer daardoor met gemak de stemming van mijn klanten en voel ze feilloos aan. Ik heb mij daarnaast ook spiritueel ontwikkeld, maar heb een absoluut aardse werkwijze. Juist omdat we hier op aarde leven.  

Ik hou van (liefdevolle) confrontaties om je dichter bij jezelf te laten komen en om je in beweging te zetten. Maar wel met humor en op een luchtige manier, want aan jezelf werken moet natuurlijk wel leuk blijven.

Je hebt nu een beeld gekregen van de resultaten die je van mij kunt verwachten, mijn werkwijze en mijn filosofie.

 

Klik hier voor het aanbod op de geheel vernieuwde website van

Kim Hartgers Coaching ‘Leven vanuit liefde’

Liefdevolle groet,

Kim Hartgers