DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x
8 februari, 2014
08 feb 2014

De singlecoaching en workshop hebben meer gegeven dan ik in eerste instantie verwacht had.

Sinds de workshop en singlecoaching ben ik gestopt met mij constant te plooien naar de verwachtingen van mijn partner, en gaat het als vanzelf tussen ons. Ervaringen met single coaching

Bij aanvang van de workshops had ik net weer contact met mijn ex, en vroeg Kim of het dan nog wel nut had om mee te doen. In een individuele singlecoaching  adviseerde mij dan juist deel te nemen.

De workshop heeft me meer gegeven dan ik in eerste instantie verwacht had. Door deelname kan ik veel beter bij mijzelf blijven, en vanuit een innerlijke rust handelen. Ik hoef niet meer hard te werken voor liefde en respect, het is er allemaal al. Door de extra individuele singlecoching zoek ik de fout niet meer bij de ander, ik kan het dus beter bij mijzelf houden, en daardoor vanuit kracht voor mijzelf gaan staan.

Er zijn nu geen (onuitgesproken) conflicten meer maar mooie gesprekken , waardoor ik voor het eerst in mijn leven ervaar dat er geen strijd nodig is om te krijgen wat ik graag wil. Vorige week zei mijn partner nog “er is echt wel wat met je gebeurd in de workshop!”.   

Patricia de Groot, Zwolle

Kim Hartgers

Singlecoach

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *