DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x
8 januari, 2014
08 jan 2014

Door de single coaching heb ik los kunnen laten dat werkelijke liefde alles te maken heeft met de ander

Ervaringen met single coachingMijn grootste doorbraak kreeg ik door het authentiek delen in de 3e module van de workshop. Met mijn uitgewerkte gesprek ben ik naar mijn ex gegaan, door het met hem te delen heb ik letterlijk een nieuwe start kunnen maken in mijn liefdesleven.

Dit heeft het mogelijk gemaakt om open en liefdevol in een gelijkwaardige nieuwe relatie te kunnen gaan staan. Ik geniet er van dat ik dit zelf kan creëren.

Door de extra individuele single coaching heb ik en het inzicht in mijn denken, en handel ik nu compleet anders. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en ervaar dat juist dat – waar ik zo bang voor was – mijn liefdesleven heeft getransformeerd.

Marieke Toussaint, Veldhoven

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *