DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x
18 januari, 2017
18 jan 2017

Aanmelden workshop screening klanten

Hartelijk dank voor je aanmelding voor een van de workshops “Design your love life”.

Aanmelden:

Vul het onderstaande aanmeld formulier in, ik mail je binnen twee werkdagen een aantal mogelijke data om de workshop te plannen.

Je gegevens worden met grote nauwkeurigheid en discretie behandeld.

Met een hartelijke groet,

Kim Hartgers

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mailadres (verplicht)

Jouw bericht

Anti spam neem de code over:

captcha

16 september, 2016
16 sep 2016

Ik hoef niet meer hard te werken om te bewijzen dat ik liefde waard ben

Cursus: Design your love life gaat niet alleen over het doorbreken van je hardnekkige Single coaching denk- en gedragspatronen in de liefde, maar juist over het leren houden van jezelf, waardoor ik de liefde vond, begraven onder een dikke muur van pijn en verdriet.

Since loves growes with in you,

so beauty growes.

For love is the beauty of the soul’

(citaat van st Augustinus, uit de film Criminal Minds)

Dit citaat omschrijft voor mij hoe ik me nu voel. Voor de workshop projecteerde ik mijn (zelf)afwijzing, en dat kwam ik natuurlijk veel in mijn leven tegen. Nu ik meer bij mezelf blijf, voel ik meer compassie, rust, milde acceptatie en liefde voor mezelf en nu gebeuren er mooie dingen, en ontmoet ik opeens gelijkgestemden.

Ik hoef niet meer hard te werken om te bewijzen dat ik liefde waard ben, liefde is er gewoon in mij. Ik heb handvatten gekregen hoe ik naar pijnlijke situaties te kijken, ze schrikken me niet meer af maar zijn eigenlijk uitnodigingen om weer een deel van mezelf te mogen helen.

Ik ben Kim daar heel erg dankbaar voor.  Ze is met mij meegelopen op deze weg van transformatie, en is niet van mijn zijde geweken.

Leony Bruggers, Maastricht

28 juli, 2016
28 jul 2016

Waarom jouw gedachten je relatiegeluk verpest

relatieHet is niet eerlijk! Zóveel mooie, lieve, krachtige single vrouwen die verlan- gen naar relatiegeluk, maar keer op keer te maken krijgen met afwijzing.

Er was eens een fantastische mooie single vrouw, waar mannen hun nek voor omdraaiden. Veel vrouwen be- nijden haar om haar aantrekkings- kracht. Ze kon elke man krijgen die ze wilde hebben. Geen van deze vrouwen kon begrijpen dat ze toch al 10 jaar single was door haar ervaringen van afwijzingen in haar jeugd. Ze hebben van- daag de dag nog een enorme impact op haar denkpatronen en handelen. Haar gedachten hebben de kracht om haar relatiegeluk te saboteren.

 

Weet jij wel dat jouw ‘gedachten’ de boosdoener zijn van jouw ongelukkige relatieleven

 

Misschien denk jij wel dat het je gedragspatronen zijn die je tegenwerken. De pleaser die zich opeens willoos inschikt bij het samenzijn met een man. Of dat jij door je verleden te zelfstandig bent geworden en dat je ernstig twijfelt of je jezelf nog wel kunt en wilt inschikken. Of dat je niet meer aantrekkelijk en vrouwelijk genoeg bent.

  • Zit je als een waakhond op je nest? Puur uit angst om jezelf – of dat wat je alleen hebt opgebouwd – te verliezen. Toch zul je het risico moeten nemen alles kwijt te raken. Werkelijke liefde vraagt namelijk niet om te leven vanuit je angsten uit het verleden.   
  • Ben je bang voor afwijzing? Voel je je veilig in jouw eigen wereldje, maar knaagt er dat diepe verlangen om op te staan en je open te stellen voor het avontuur van de liefde? Je zou ‘angst’ eens onder de loep moeten nemen als je jouw liefdesleven wilt transformeren.
  • Luister je naar het stemmetje van je gedachten? Die raadgever die zich voordoet als je beste vriend. Die altijd de veilige weg met je bewandelt. Die je wijsmaakt dat jij beter af bent zonder een partner, dat er gewoon teveel op het spel staat.
Toch zul je voor het ervaren van werkelijke liefde moeten leren de volumeknop van je gedachten zachter te zetten. Op die wijze kan jouw verlangen om je te willen verbinden met een soulmate in vervulling gaan.


Die tetterende gedachten van dat saboteurtje heeft dus een volumeknop! Wil je een aanvang maken om je los te maken van dit stemmetje? Realiseer je dan dat het maar jouw gedachten zijn die jou handelingen laten verrichten en niet andersom! Noch de gedachten, noch de daaruit voortvloeiende handelingen en gedragspatronen hebben ook maar iets te maken met wie jij werkelijk bent. Ze horen bij je, maar ze zijn niet diegene die jij werkelijk bent.

 

Negen tips om een start te maken om je los te maken van je negatieve gedachten.

 

  1. Schrijf eens al je gedachten op over het aangaan van een nieuwe relatie. Laat je helemaal gaan en probeer niets te sturen.
  2. Splits ze op in positieve en negatieve gedachten.
  3. Spits de negatieve gedachten op in 100% waar, of 100% niet waar.
  4. Vraag je vervolgens eens echt af wie deze dingen allemaal tegen je zegt, kan je hem/haar zien?
  5. Vraag je vervolgens eens af of jij je gedachten bent, of dat het iets is wat bestaat uit overtuigingen, redenen en voorspelling vanuit je verleden.
  6. Kijk vervolgens nog eens naar je genoteerde gedachten en betrap je gedachten eens op de vele toekomstvoorspellingen. Als.. dan.. Op deze wijze kun je ervaren dat je gedachten zijn gestuurd vanuit angst voor het onbekende.
  7. Vraag je dan eens af of dat is wie je werkelijk 100% bent?
  8. Als je antwoord ‘nee’ is, vraag je dan eens af waarom je er zo naar leeft en luistert. Zouden je gedachten niet meer dan een onderdeel van jou zijn en dus niet wie je daadwerkelijk bent?
  9. Nodig je gedachten uit als een bezoeker. Begroet eens je gedachten: “hallo gedachten, wat kom je me vertellen?” Op deze wijze kun je jezelf onder- scheiden van je gedachten. 
Deze bewustwording was het begin van mijn transformatie naar werkelijke liefde.
 
Ik zou het leuk vinden je ervaringen te horen op mijn blog. Als je reageert, krijg je altijd antwoord!
 
 
 
© 2016 – Zi Yit Single coaching  – Kim Hartgers- Alle rechten voorbehouden.
22 juli, 2015
22 jul 2015

Dankzij jouw coaching kan ik nu genieten en vrij leven!

Vorige week kwam Kim mijn kantoor binnen wandelen, ze wilde me graag nog even zien na het afronden van de coachsessies. Ze straalde van oor tot oor, en gaf me dit mooie kado.

Lieve Kim,

Bedankt dat je er voor me was toen ik iemand nodig had zoals jij. Jij hebt me mezelf teruggegeven. De Kim die ik lang opzij heb gezet en door ego geleefd werd. Dankzij jouw coaching met ups en downs 🙂 kan ik nu genieten en vrij leven!

Ik zie de wereld nu op een heel andere manier en dat is heerlijk!!!  Je bent een top coach, je weet de juiste snaar te raken en ik dank je vanuit mijn hart.

 

Kim Klaassen, Tilburg

 

 

Kim Hartgers

Singlecoach

 

22 april, 2015
22 apr 2015

Ik heb door de workshops de tools gekregen om mijn (liefdes)leven te transformeren

Toen ik Els vroeg waarom ze voor mijn workshops koos zei ze” Omdat jij me ervan kon overtuigen dat ik hier eindelijk de tools zouEls met singlecoaching vinden om ook daadwerkelijk mijn leven een draai ten goede te geven. Ik heb veel geïnvesteerd in mijn leven om mijzelf te verbeteren en in de ruimte van liefde te komen. Ik ben dus al heel lang moedig en bereid genoeg geweest om veranderingen aan te gaan, maar wist domweg niet hoe. Die heb ik door de workshops en individuele singlecoaching nu gekregen”.

Els Dekker, Middelburg

 

20 maart, 2015
20 mrt 2015

Simpele tools om onzekerheid bij vrouwen op te lossen

Door het overwinnen van mijn onzekerheid krijg ik ‘opeens’ veel aandacht van vrouwen!

Ervaringen met single coaching Ik straal kennelijk iets anders uit, ogen zijn dus toch de spiegel van de ziel. Mijn omgeving merkte ook al op dat er, sinds de single coaching  een verandering in mij plaats heeft gevonden, dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en gemakkelijk kan communiceren.

Eerst dacht ik dat de wereld om mij heen veranderd was, nu weet ik dat ik het zelf ben waar de wereld anders op reageert, en waardoor ik veel aandacht van vrouwen krijg.

Door de coaching ervaar ik eindelijk de vrijheid om een vrouw aan te durven spreken, ik heb de juiste tools in handen gekregen om aan het roer van mijn schip te staan. Ik mag mijzelf zijn, en laten zien. Dit heeft ook geresulteerd in een mooi gesprek met mijn ex-vrouw, en ik ervaar voor het eerst dat ik hierdoor vrijheid voel om te mogen kiezen voor mijn toekomst.

Jan van Esch, Udenhout

 

Kim Hartgers
Singlecoach

17 maart, 2015
17 mrt 2015

Door de workshop ben ik weer zichtbaar!

Omdat ik tijdens de workshop uit mijn schulp ben gekropen is datgeneSinglecoaching – wat de workshop voorspeld had – ook gebeurd.

Toeval bestaat niet, dat ik hem nu tegen ben gekomen. Ik heb alleen maar ‘braaf’ gedaan wat de workshop van me vroeg;)

Alle afwijzingen uit mijn verleden kwamen (tot mijn verbazing) niet door de  tekortkoming van de mannen in mijn leven.  Dit inzicht heeft mij duidelijk gemaakt dat ikzelf diegene ben geweest die de afwijzingen creëerde in mijn liefdesleven. Deze bewustwording, en de handleiding die de workshop verschaft om dit negatieve patroon te doorbreken, hebben het verschil gemaakt in mijn (liefdes)leven!

Ik kan nu bij mijzelf blijven, voor het eerst in mijn leven ervaar ik dat er geen angst voor afwijzing is, de angst is gewoon weg. Het is allemaal goed zoals het is! Elke partner komt in je leven om iets van te mogen leren. “Lieve mannen uit mijn verleden: bedankt, voor de mooie levenslessen”

Los daarvan wil ik nog even meegeven dat ik opeens veel meer energie heb, omdat ik gewoon ‘mag zijn’ 😉

Tina Weelkes, uit Eindhoven

13 maart, 2015
13 mrt 2015

Ik was gewoon bang hierom…

Ik had ooit fantasieën over een partner waar ik mijn liefde mee kon delen, waar respect en veiligheid vanzelfsprekend zouden zijn. Ik verlangde er naar een plekje te vinden om samen met iemand een nieuw leven te kunnen opbouwen. Genieten van de kleine dingen, reizen, een maatje, een klankbord en een luisterend oor, passionele seks ;-). Is dat teveel gevraagd?

Uiteindelijk verloor ik mijzelf telkens weer in mijn relaties, en zakte mijn droom en het verlangen steeds verder weg.  Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ik mijn muur nog maar wat centimeters moest optrekken.

 

De vraag is: kan je, na zoveel teleurstellingen nog dromen van ‘betoverende liefde’?

Waarom voelde ik die pijn eigenlijk? Ik begrijp er nu veel meer van, sinds ik mijzelf ben gaan verdiepen in de ‘sabotage patronen’ van mijn angst/ego.

 

Vanuit mijn ervaringen en onderzoek ontdekte ik dat liefde per definitie angst oproept. Je stelt je – met het beetje geloof dat je nog hebt – open. Je laat voorzichtig iets van je kwetsbaarheid zien, en mannen… ze verlaten je uiteindelijk toch steeds weer.

 

Herhaaldelijke afwijzingen bevestigen onze grootste angst: dat we het niet waard zijn om van gehouden te worden.  Alle mensen ervaren deze angst voor afwijzing. Het roept op dat je je terug wilt trekken (vluchten), dat je juist je muur nog hoger wilt optrekken, of zelfs kwaad wordt. Maar waar je het meest bevestiging in krijgt, is dat je het niet waard bent; je voelt je slecht over jezelf.

 

Angst voor afwijzing maakt dat je contact met potentiële partners uit de weg gaat, terwijl je het verlangen wel hebt om hem te ontmoeten. Dat je je afschermt om je gelijkwaardige partner te ontmoeten, en juist het tegenovergestelde doet. Geen actie onderneemt. Dat je niet meer gelooft in werkelijke liefde, en daar dus ook naar gaat handelen!

 

Moeten we hier nu mee leren leven, en aanvaarden dat de angst voor afwijzing de grote rem is op ons liefdesleven/geluk? Dat je het nemen van risico’s uit de weg gaat, en hierdoor je relatiegeluk aan je voorbij laat gaan?

Het leuke is dat er een eenvoudige strategie is om met de angst voor afwijzing om te leren gaan.

 

De angst voor afwijzing kan alleen bestaan als je het geheim houdt en als je het veroordeelt.

Wat je dus kunt doen, is:

  • je bewust worden dat jouw angst voor afwijzing je “metgezel” is op je weg naar een werkelijke liefdesrelatie. (dit is volstrekt normaal)
  • het dus niet geheim houden, maar onmiddellijk contact zoeken met mensen die het verdienen om je verhaal met hen te delen
  • door authentiek te delen, kun je het helen!

 

Dit is wat klanten in mijn workshop doen: ze delen hun kracht, maar ook hun angst voor afwijzing met elkaar. Dit laatste niet geheim houden is van belang. Je bewust worden dat je ‘angst voor afwijzing’ er mag zijn is essentieel, zodat het je niet meer in de weg staat…  Zo kan het transformeren om werkelijke liefde in je leven te kunnen toelaten. En (als cadeautje erbij) de verbinding vanuit liefde versterken met de mensen om je heen.

 

Meer weten over de workshop

 

8 april, 2014
08 apr 2014

Direct na de workshop ging er al een wereld voor me open.

Ervaringen met single coaching

Ik heb ervaren dat de workshop mij zoveel inzichten geeft dat er nu al veranderingen optreden op allerlei gebieden in mijn leven. Zo verloopt, buiten het grote verschil in mijn liefdesleven, ook het contact met mijn kinderen heel anders, en merk ik dat ik op het werk veel beter functioneer. Waar ik vroeger … lees verder handelde vanuit de wetenschap dat  -wat ik deed- nooit goed genoeg was, sta ik nu in mijn kracht en straal dat ook uit.

Tijdens de gratis screening-sessie met Kim, en werd mij al heel snel (pijnlijk) duidelijk dat echte liefde ontvangen (en dus ook geven) een bijna onmogelijke taak voor me was.  Ik begon mij te realiseren dat er iets moest veranderen om in de toekomst te kunnen genieten en om daadwerkelijk open te kunnen staan voor geluk. Dat was mijn reden om me aan te melden voor de workshop “Design your love life”.

Eveline Groenewegen, Zoetermeer

Kim Hartgers

Singlecoach

 

1 april, 2014
01 apr 2014

Groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning door single coaching.

Mijn geregistreerd partnerschap met Rene is een groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning.

Groot feest van liefde, respect, hartelijkheid en erkenning door single coaching.

Ik heb mijzelf in de workshops terug gevonden voor “wie ik werkelijk ben”, en op die manier mijzelf een nieuwe kans gegeven om te mogen genieten van geluk. Dat is het grootste cadeau dat ik mijzelf ooit heb geven.

Ik heb altijd gedacht dat ik lastig was, en van daaruit trok ik mannen/mensen aan die dat ook bevestigde. Ik heb in de workshops mogen ontdekken dat het tegendeel waar is, en vanuit die nieuwe overtuiging mag ik nu ervaren dat je van het leven krijgt wat je jezelf waard vindt. Ik ben nu omringt met mensen die mij waarderen voor wie ik werkelijk ben.

Tijdens de eerste drie modules wou ik alleen maar met mijzelf bezig zij om mijn verleden leren los te laten, en die vrouw naar boven te laten komen wie ik werkelijk ben. In de vierde module heb ik me kunnen voorbereiden op de komst van mijn gelijkwaardige partner (relatiegeluk), ik voelde dat ik er klaar voor was, drie weken later ontmoette ik Rene.

Petra Laurensen, Kaatsheuvel

Kim Hartgers
Singlecoach