DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x

Gratis advies voor single mannen

Gratis screening-sessie  “meer ontmoetingen door een goede aanpak”

Misschien ben je net gestart met internet-daten, of ben je wellicht al langer op het internet actief opzoek naar een partner waar jij graag je leven mee wilt delen. Goed je weg vinden op een ontmoetingssite is niet altijd eenvoudig. Jouw wensen en verlangens in kaart brengen, je profiel zo op te bouwen dat deze de juiste partner voor je zal aantrekken vraagt om een “slimme aanpak”. Daarnaast begeef je je in een virtuele wereld en daar gelden net even andere regels dan in real-life.

Je kunt er zelf veel aan doen om jouw internet daten succesvol te laten verlopen door simpelweg een “plan van aanpak” te maken. Dit is een heel eenvoudig plan.

In de gratis screeningsessie wil ik daar graag mijn steentje in bijdragen.

Ook kijken we, naar gelang van jouw behoeftes:

  • welke invloed jouw vorige relatie(s) op je toekomst heeft
  • hoe je jouw wensen, verlangens en verwachtingen, waar kunt maken
  • welke drie concrete tips je op korte termijn in kunt zetten om je date succes te vergroten

Ik maak graag een afspraak met je voor een gratis telefonische screening-sessie.

single coaching gratis advies

Dit gesprek verplicht je tot niets en duurt ongeveer 30/45 minuten. Vul het aanmeldformulier in als je een afspraak wilt inplannen.

Je krijgt binnen twee werkdagen antwoord, waarin ik je aan aantal opties geef om de afspraak in te plannen.

Ik verheug me erop om van je te horen, en zie je aanvraag voor een vrijblijvende telefonische screening-sessie graag tegemoet.

 

Opeens krijg ik veel aandacht van vrouwen! Gratis advies voor single mannen

Ik straal kennelijk iets anders uit, ogen zijn dus toch de spiegel van de ziel. Mijn omgeving merkte ook al op dat er een verandering in mij plaats heeft gevonden, dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en gemakkelijk kan communiceren.

Eerst dacht ik dat de wereld om mij heen veranderd was, nu weet ik dat ik het zelf ben waar de wereld anders op reageert.

Door de coaching ervaar ik eindelijk de vrijheid om een vrouw aan te durven spreken, ik heb de juiste tools in handen gekregen om aan het roer van mijn schip te staan. Ik mag mijzelf zijn, en laten zien. Dit heeft ook geresulteerd in een mooi gesprek met mijn ex-vrouw, en ik ervaar voor het eerst dat ik hierdoor vrijheid voel om te mogen kiezen voor mijn toekomst.

Jan van Esch, Udenhout

 

Kim Hartgers
Singlecoach