DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x
17 maart, 2015
17 mrt 2015

Door de workshop ben ik weer zichtbaar!

Omdat ik tijdens de workshop uit mijn schulp ben gekropen is datgeneSinglecoaching – wat de workshop voorspeld had – ook gebeurd.

Toeval bestaat niet, dat ik hem nu tegen ben gekomen. Ik heb alleen maar ‘braaf’ gedaan wat de workshop van me vroeg;)

Alle afwijzingen uit mijn verleden kwamen (tot mijn verbazing) niet door de  tekortkoming van de mannen in mijn leven.  Dit inzicht heeft mij duidelijk gemaakt dat ikzelf diegene ben geweest die de afwijzingen creëerde in mijn liefdesleven. Deze bewustwording, en de handleiding die de workshop verschaft om dit negatieve patroon te doorbreken, hebben het verschil gemaakt in mijn (liefdes)leven!

Ik kan nu bij mijzelf blijven, voor het eerst in mijn leven ervaar ik dat er geen angst voor afwijzing is, de angst is gewoon weg. Het is allemaal goed zoals het is! Elke partner komt in je leven om iets van te mogen leren. “Lieve mannen uit mijn verleden: bedankt, voor de mooie levenslessen”

Los daarvan wil ik nog even meegeven dat ik opeens veel meer energie heb, omdat ik gewoon ‘mag zijn’ 😉

Tina Weelkes, uit Eindhoven

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *