DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x

Kim

Ik ben ruim 7 jaar single geweest en heb zelf ervaren én gezien dat singles vaak dikke lagen van zelfbescherming hebben opgetrokken. Omdat we allemaal ooit weleens gekwetst zijn, omdat we niet voldoende bewust waren van wat we écht wilden. Het “overkwam” ons… Daar sta je dan, een (paar)relatie(s) verder en je lijkt niet meer bij je “vrije” ik te kunnen komen. Je bent niet meer wie je ooit was en je geeft al helemaal niet meer het beste van jezelf. Het is het allemaal nét niet. Ook zelf heb ik dit aan den lijve ondervonden. Lange tijd heb ik bij dates een masker opgehad. Ik uitte vaak niet wat ik werkelijk voelde en dacht, omdat ik altijd twijfelde of ik het wel goed zag.

Ik heb, vanuit die ervaringen en de daarop volgende trainingen en coaching ontdekt dat mijn single-zijn juist de plek was waar ik mijzelf een ommezwaai kon geven en vanaf dat moment ben ik mijzelf steeds meer gaan ontwikkelen tot een gelukkig persoon die zichzelf accepteert zoals ze is. Vanuit die plek besloot ik mijn coaching te gaan richten op singles.

Verbindingen tussen mensen fascineert mij al mijn hele leven en ik heb dan ook besloten hier mijn werk van te maken. Ik hou van (liefdevolle) confrontaties om dichter bij jezelf te komen en om je in beweging te zetten. Maar wel met humor want aan jezelf werken moet natuurlijk wel leuk blijven.

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn aanbod?

 

Klik hier voor het aanbod op de geheel vernieuwde website van

Kim Hartgers Coaching ‘Leven vanuit liefde’

 

(Niet) alles uit de boeken. Om als coach succesvol te zijn, zul je je basis uit studieboeken moeten halen, maar het grootste succes ligt in mijn levenservaring en mijzelf kwetsbaar opstellen. Daar ligt voor mij keer op keer de uitdaging en daar vind ik ook de opening naar succes. Dat maakt mijn coaching uniek.

Ik kan van mijn klanten niet verwachten dat ze hun ziel blootleggen, als ik niets van mijzelf laat zien. Succesvol coachen is voor mij niet iemand wijzen op al z’n fouten. Ik maak ze namelijk zelf ook dagelijks! Als mijn klant inziet dat geluk niet afhankelijk is van perfect zijn, is dat een gewonnen sessie voor mij.

De ruimte dat er niets mis is. Mijn geluk heb ik letterlijk gevonden door écht te begrijpen dat ik steeds maar weer in de ruimte van integriteit (geen oordeel van goed of fout) kan gaan staan. Jezelf zijn en accepteren zit ‘m in het accepteren dat wij mensen uit goed en fout bestaan. Wij zijn licht en wij zijn schaduw, goed en fout, liefde en angst.

Spreekt dit je aan en wil je zelf ervaren wat jezelf-zijn je kan opleveren, dan kun je een gratis telefonisch gesprek aanvragen.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Liefdevolle groet,

Kim Hartgers