DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x
20 maart, 2015
20 mrt 2015

Simpele tools om onzekerheid bij vrouwen op te lossen

Door het overwinnen van mijn onzekerheid krijg ik ‘opeens’ veel aandacht van vrouwen!

Ervaringen met single coaching Ik straal kennelijk iets anders uit, ogen zijn dus toch de spiegel van de ziel. Mijn omgeving merkte ook al op dat er, sinds de single coaching  een verandering in mij plaats heeft gevonden, dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en gemakkelijk kan communiceren.

Eerst dacht ik dat de wereld om mij heen veranderd was, nu weet ik dat ik het zelf ben waar de wereld anders op reageert, en waardoor ik veel aandacht van vrouwen krijg.

Door de coaching ervaar ik eindelijk de vrijheid om een vrouw aan te durven spreken, ik heb de juiste tools in handen gekregen om aan het roer van mijn schip te staan. Ik mag mijzelf zijn, en laten zien. Dit heeft ook geresulteerd in een mooi gesprek met mijn ex-vrouw, en ik ervaar voor het eerst dat ik hierdoor vrijheid voel om te mogen kiezen voor mijn toekomst.

Jan van Esch, Udenhout

 

Kim Hartgers
Singlecoach

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *