DE WORKSHOP 'DESIGN YOUR LOVE LIFE' START WEER OP 18 NOVEMBER 2017 / MET EEN VOORJAARSKORTING VAN €100,- meld je hier aan of.. klik voor informatie x

Voor wie

Single coach Kim Hartgers werkt met singles die open staan voor verandering.

Of je nu man bent of vrouw, voor beide partijen zijn er programma’s te volgen bij Zi Yit single coaching. Het zijn singles die graag een passionele liefdevolle relatie willen, maar niet zo goed weten hoe ze het nu verder aan moeten pakken. Ze zijn vaak de 35 gepasseerd, hebben al eens een relatie gehad en hebben geen idee meer hoe ze het aan moeten pakken. Internet(daten) mond uit op teleurstellingen en de twijfel slaat toe; bestaan er nog wel leuke mannen, zijn er nog vrouwen die wél op mijn verzoeken reageren?

Wat ze missen is de kennis en het inzicht hoe ze het, heel simpel en eenvoudig anders aan kunnen pakken, zodat ze op zondag ochtend wakker worden naast de partner van hun dromen.

 

Herken jij je in een van de volgende situaties?

  • Je hebt er genoeg van om vrouwen aan te schrijven en geen reactie terug te krijgen, je vraagt je steeds vaker af  “wat doe ik verkeerd?”Je bent aan internet-daten begonnen om een leuke tijd tegemoet te gaan, niet om aan jezelf te gaan twijfelen en je steeds vaker af te moeten vragen waarom vrouwen niet in je geïnteresseerd zijn, daar baal je van!

 

  •  Je wilt graag een vriend(in), maar je hebt geen idee hoe je dat aan kunt pakken. Je hebt alles al zo’n beetje geprobeerd; de kroeg, feestjes, internet-daten, single cafés, misschien zelfs een relatiebemiddelingsbureau, maar alles zonder resultaat, het heeft je niet gegeven wat je het liefste wilt, namelijk een leuke vriend(in) waar je jouw leven mee kan delen.

 

  • Je bent het daten beu. Telkens teleurgesteld na een date alleen thuis komen breekt je op, bovendien wordt je er nog onzeker van en daar voel je je niet prettig bij. Wat is dat toch steeds met die mannen/vrouwen? Bestaat “de ware” voor mij eigenlijk wel? Deze vraag stel jij jezelf steeds vaker.

 

  • Iedereen denkt dat jij het als single wel lekker voor elkaar hebt, je geniet van je vrijheid, maar toch knaagt er iets op de achtergrond, je wilt stiekem toch liever je leven delen met die ene prins of prinses. Maar ondertussen doe jij het allemaal alleen en daar ben je best trots op, maar tegelijk voel je dat je eigenlijk alles alleen doet omdat je bang bent om weer gekwetst te worden. Jij houdt daarom de boot af.

 

Voor wie zijn de programma’s van Zi Yit single coaching bij uitstek geschikt?

 

Single vrouwen die steeds de verkeerde mannen treffen en niet weten hoe ze dat kunnen veranderen, bovendien heb je ook nog eens een flink muurtje om jezelf opgetrokken waardoor er weinig ruimte over is om gewoon spontaan jezelf te zijn en vanuit vertrouwen te leven.

 

Single mannen die geen idee meer hebben hoe ze het (internet)daten nu aan moeten pakken. Je prakkiseert je suf, hebt al tal van tips en tricks uitgeprobeerd, maar het resultaat blijft uit. Je begint bovendien stiekem ook wel wat aan jezelf te twijfelen, wat doe ik verkeerd?

 

Singles die open staan voor verandering en een nieuwe uitdaging aan durven te gaan. Je accepteert dat je niet alles weet en dat het een teken van kracht is als je de hulp van anderen durft in te roepen. Je realiseert je dat je, net zoals je in je werk investeert, ook in jezelf en je toekomst moet investeren om een geweldige relatie te krijgen.

 

Singles met lef. Ondanks alle tegenslagen geloof jij in jezelf en in wat je een ander te geven hebt. Je blijft naar wegen en mogelijkheden zoeken om hem of haar te vinden. Je laat je leiden door je gevoel en intuïtie, ook al twijfel je met regelmaat.

 

Jij kan er zelf veel aan doen om je jezelf naar een geweldige relatie werken?

 

Daar kan ik je – als single coach – met mijn kennis en ervaring bij helpen.

singlecoachingSinglecoach Kim Hartgers

Kim Hartgers
Single coach